Friday, November 20, 2015

LOUISE BOURGEOIS AT GARAGE GALLERY

I was lucky!
Last week I went to visit the Garage gallery in Moscow and I found one of my favorite artist's exhibition.
Louise Bourgeois.
Her career started in the late 1930s in Paris and culminating in New York.
Her prolific career lasted more than 70 years.
Bourgeois initially pursued an education in philosophy and mathematics, but soon after her mother's death in 1932, she turned her attention to art.
Structures of Existence: the Cells focuses on the extraordinary series of sculptural environments the artist created in the last two decades of her life. Also included in the exhibition are the early sculptures, paintings, and drawings which led to the development of this innovative body of work.
On the square in front of the Museum: the monumental bronze spider Maman (1999), entering in the hall you can see part of Garage's Commission series: Has the Day Invaded the Night or Has the Night Invaded the Day?(2007).
First and second floor: Structures of Existence: the Cells
There are approximately 60 works in the Cell series, for which Bourgeois assembled found objects, artifacts from her daily life (clothing, fabric, and furniture), and her own sculptures within distinctive architectural enclosures. Are also included in this exhibition, together with early sculptures, paintings, and drawings which led to the development of this innovative body of work.

Garage Museum of Contemporary Art
 Gorky Park
 9/32 Krymsky Val- Moscow
www.garagemca.org

Sono stata fortunata!
La settimana scorsa sono andata alla galleria Garage a Mosca e ho trovato l'esposizione di una delle mie artiste preferite.
Louise Bourgeois.
 La sua carriera  inizia alla fine del 1930 a Parigi e si conclude a New York.
La sua prolifica carriera è durata più di 70 anni.
 Bourgeois inizialmente seguito una formazione in filosofia e matematica, ma poco dopo la morte della madre nel 1932, rivolse la sua attenzione all'arte.
Structures of Existence: the Cells si concentra sulla straordinaria serie di ambienti scultorei dell'artista creata negli ultimi due decenni della sua vita.Sono inclusi nella mostra anche le prime sculture, pitture e disegni che hanno portato allo sviluppo di questo corpo innovativo di lavoro. Sulla piazza davanti al museo: la monumentale Maman  ragno di bronzo(1999), entrando nella sala è possibile vedere parte della serie Commissionata dal Garage:Has the Day Invaded the Night or Has the Night Invaded the Day?(2007).
 Primo e secondo piano: Structures of Existence: the Cells
Ci sono circa 60 opere della serie the Cells, per la quale Bourgeois ha assemblato  oggetti trovati, manufatti dalla sua vita quotidiana (abbigliamento, tessuti e mobili), e posto le proprie sculture entro recinti architettonici particolari. Sono inclusi anche in questa mostra, insieme con le prime sculture, dipinti e disegni che hanno portato allo sviluppo di questo corpo innovativo di lavoro.


Maman


Has the Day Invaded the Night or Has the Night Invaded the Day?

Cell (the last climb)


The destruction of the father

Spiral woman

Red Room

I give everything away


21 comments:

  1. I just couldn’t depart your site prior to suggesting that I extremely enjoyed the standard information an individual provide for your visitors? Is gonna be back frequently in order to inspect new posts garage door

    ReplyDelete
    Replies

    1. Telfence, tel örgü, çit ve panel hizmetiyle evinizin ve iÅŸinizin güvenliÄŸini etkili ve şık biçimde korumak Ankara panel çit için kurulmuÅŸtur. Sektörün öncü markalarıyla iÅŸ birliÄŸi içerisinde, Türk Standartları Enstütüsü kalite kontrol belgeleriyle ve uygun fiyat politikasıyla hizmet sunar. Ãœretim tesisinde en iyi hizmeti, en uygun fiyatlara Türkiye’nin 81 iline ulaÅŸtırabilmenin mutluluÄŸuyla çalışır.
      Ankara Tel çit fiyatları - Panel çit fiyatları - Panel tel fiyatları - Bahçe çiti fiyatları - Tel örgü fiyatları - Kafes tel örgü fiyatları - Jiletli tel fiyatları - Panel çit, Tel çiti, Bahçe çit, Kafes tel ürünleri imalatı ve montaj hizmeti ile sizlere hizmet vermekten onur duyarız.


      Ankara panel çit fiyatları
      Ankara tel çit

      Delete
    2. Günümüzün en popüler bahçe çitleri arasında yer alan ve kalitesi ile her kesimden taktir toplamış ve yüksek güvenlik isteyen kişilerin en başlıca tercih ettikleri ürünümüz olan çitin maliyeti Panel Çit Fiyatları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız lütfen sayfamıza göz atmanızı rica ediyoruz. Ayrıca sadece Türkiye'de değil Dünyanın her yerinde en çok kullanılan ürünlerin Tel örgü bahçe teli olduğunu biliyormuydunuz. Tel örgü maliyeti ve fiyatları hakkında sayfamıza göz atabilirsiniz.
      Panel çit Ankara Panel Çit Fiyatı - Tel örgü Ankara - Tel Örgü Fiyatları
      - Jiletli tel Ankara - Çim çit Ankara - Online satış hizmetleri ve Tel çit fabrikası imalatı ve Ankara Tel Örgü Fiyatları ile hizmetinizde.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. Panel Çitin montajının kolay oluşu ile görüntüsünün diğer çitlere göre çok daha güzel olması en önemli tercih sebeplerindendir. Görüntüsünün yanında dayanıklı oluşu da ayrı bir artı özelliği olmaktadır. Panel çitli tellerin kaplaması için galvaniz üstü statik boyayla yapılır ve dikmesinde kullanılan kaplama ise elektro galvaniz üzeri yine statik boya yapılmaktadır. Çitin en büyük artılarından biri de istenilen renkte yapmaktayız. Satın alacak kişilerin ne renkte isterse istesin yapılıyor. Panel çitlerin yüksekliği 50 ve 250 cm. arası değişen panel çitlerin çift telli oluyor. Montajında gerekli olan plastik klipslerin âdeti panel çitin yüksekliğine göre değişiklik gösterebilir. Örnek verirsek 50 cm olan panel çit için 1 adet plastik klip yeterken 120 cm Bir panel çite 2, 200 cm Bir panel çite ise 3 plastik klips gerekebilir. Şapka adı verilen plastik kapaklar montaj esnasında her dikme için kullanılarak görsellik bütünlüğü sağlar. Dekoratif, renkli, dayanıklı, kaliteli olan panel çitler gerek duvar üzerine gerekse de toprağa monte edilmektedir.


      Tel örgü
      Panel çit
      Panel çit Fiyat
      Tel Çit
      Çit
      Panel tel çit

      Ankara ve tüm Türkiye geneli satış yapan firmamız Tel örgü ürünleri ve bahçe çiti - panel çit - jilet tel - kafes tel satışı yapmaktadır.

      Bahçe çiti ve teli siparişleri alınır ayrıca Sincan Tel örgü ve çim çit - kafes tel - jiletli tel - bahçe çiti ürünleri burada

      Delete
  2. Now you can connect the deadbolt wire linkage to the door handle eyelets. Kirkland garage doors

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tel çit ürünleri - Kafes tel ürünleri - Panel çit ürünleri - Tel örgü ürünleri - Bahçe çiti ve Bahçe teli - Çit telleri ve Panel çit fiyatları - Tel örgü fiyatları ve tel çit fiyatı Ankara içi hızlı montaj ekipleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. Ankara tel çit fiyatı - Ankara tel örgü fiyatı - Ankara bahçe çiti ve teli yapımı konusunda Jiletli tel çit fiyatı ve uygulaması konusunda uzman ekiplerimiz var sayfalarımıza göz atmak isterseniz aşağıdaki blog adreslerimize bakmanızı tavsiye ederim

      Çankaya panel çit
      Gölbaşı panel çit
      Çankaya Tel Örgü
      Kafes Tel Örgü
      Panel Çit Fiyatı
      Jiletli Tel Ankara
      Ankara Kafes Tel Örgü
      Kafes Tel Çit
      Ankara Dikenli Tel Örgü
      Ankara Panel Çit fiyatları

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. "Son derece pratik ve kullanışlı olmalarının yanı sıra maliyetinin de düşük olması son yıllarda polikarbon üretimine dayalı otopark üzeri kapatma sistemlerinin artmasına vesile olmaktadır. Bunun dışında asma germe sistemiyle çalışan ve tamamen branda malzemesinden yapılmış otopark üzeri kapama sistemleri de mevcuttur. Ayrıca temel ayrım noktalarında tamamen kullanım amacına ve yerine göre değişen açık, yarı açık ve kapalı otopark üzeri kapatma modelleri de ürünler arasında yer almaktadır."Garaj Kapama

    ReplyDelete
  5. YaÅŸam alanlarında oluÅŸan, tuvalet, lavabo veya küvet, duÅŸakabin giderlerinde oluÅŸan tıkanıklıkların çözümü son derece basit olmaktadır. Bu sayede de kolay bir ÅŸekilde gider açıcı makineler yardımı ile sorun çözümlemesi yapılmaktadır. Gider borusu tıkanmaları oldukça büyük bir sorundur. Tıkanan giderden su gitmeyince su basması meydana gelir. Elektronik akÅŸamlara zarar veren bu durum aynı zamanda elektrik çarpmaları ve kısa devre yapılması durumunu da ortaya çıkarmaktadır.

    Kaynak: Boğaziçi Tesisat

    ReplyDelete
  6. Sadece erkeklere özel alışveriş sitesi konsepti ile yayın hayatına başlayan harmonymens.com, 2017 yılından bu yana giyim sektöründe en şık ve en kaliteli ürünleri müşterileri ile buluşturuyor. Giyim ve ayakkabı ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanından alışveriş yapan müşterilerine zamanında ve güvenle ulaştıran harmonymens.com bu alanda her gün deneyimini artırarak büyümektedir. Sitemiz üzerindeki ürünlerin büyük bir çoğunluğu kendi stoğumuzda olup ürünlerin gönderimi yapılmadan kontrolleri sağlanıp gönderimi yapılmaktadır. Sitemiz üzerinden yapacağınız 100 tl ve üzeri alışverişlerinizde kargolarınız ücretsiz olarak gelmektedir. Kapıda ödeme kolaylığı ile ister nakit ister kredi kartı ile ürünü teslim alırken ödemesini kargo firmasına güvenle yapabilmektesiniz. Hızla büyürken müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kendini sektöründe durmadan geliştiren harmonymens.com geniş ürün stoğuyla hizmetinizdedir.

    Kaynak: harmonymens.com

    ReplyDelete
  7. There is no other piece of your home that encounters as much mileage as your garage door. for more details

    ReplyDelete
  8. Günümüzde birçok insan internetin sadece sosyal medyadan ibaret olduÄŸunu sanıyor sanki . Herkes ÅŸu ÅŸekil sanar bu ÅŸekil sanar iÅŸte mesele sadece sanması … Öğrenmeye çalışmaz . Ama biliÅŸim dünyası sosyal medyadan ibaret deÄŸil. Bilgisayar kullanabilmenin ihtiyaç halinden çıkıp zorunluluÄŸa dönüştüğü ÅŸu dönemde bilgisayar kullanmayı öğrenmeden iÅŸlerimizi daha zor halleder yada birilerinden yardım almak için beklenti içerisine girme durumuyla karşılaÅŸabilir duruma geldik. Gerek toplumda gerek ailede gerek medya da biliÅŸim dünyasının olumlu yanlarından ziyade maalesef olumsuz yönlerine ilgi çekilmiÅŸ durumda.

    bilisimciannem.com

    ReplyDelete
  9. Özel eğitime gereksinimi olan çocuklarımızın okul-veli-öğretmen üçlüsü zincirinde ihtiyaçlarını belirleyip, bunların giderilmesi adına çalışmalar yapmaktayız.

    Deha Özel Eğitim ve Rehabilitasyon

    ReplyDelete
  10. Türkiyedeki otogaz sektörünün tüm evrelerinde bulunan firmamız bu süreçte 40.000'e yakın araç montajına imza atmıştır. Son olarak Karabağlar sanayı sitesinde 900m2 kapalı alana sahip servisimizde otogaz serüvenimiz devam etmektedir. İzmir'in en büyük ve en kapsamlı otogaz montaj ve bakım servisine sahip olan firmamız da LPG ECU tamiri, marinegas montajı, LPG montaj hizmeti, bakım hizmeti, arıza tespit ve çözümü, sızdırmazlık kontrolü, araç tadilat ve projelendirme işlemleri yapılmaktadır.

    Kaynak: ozsoylpg.com

    ReplyDelete
  11. ANKARA panel tel çit sistemleri, müşterilerinin beklentilerini anlayıp, onların istekleri doğrultusunda en iyi yönlendirmeyi yaparak kaliteli hizmet vermeyi benimsemiştir.
    Standart üretimler yaptığımız gibi müşterilerimizin isteklerine uygun üretimler de yaparak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı görev ediniyoruz.
    Ankara Panel Çit olarak tel ve çit sektöründe hizmet veriyoruz. Hizmet verdiğimiz alanları sıralayacak olursak;
    • Panel tel çit
    • Dikenli tel
    • Kafes tel örgü
    • Beton direk
    • Ferforje korkuluk
    • Bahçe kapıları
    • Hayvan barınakları
    • Çim çit
    hizmetlerini yazabiliriz. Bu alanlarda profesyonel hizmet anlayışı ile üretimlerimizi yapıyoruz.
    Ayrıca ankaranın bütün semtlerinde hizmet vermekteyiz.


    KAYNAK : Ankara Panel Çit

    ReplyDelete
  12. Ankara bahçe duvarı , müşterilerinin beklentilerini anlayıp, onların istekleri doğrultusunda en iyi desenli bahçe duvarını yaparak kaliteli hizmet vermeyi benimsemiştir.
    Standart üretimler yaptığımız gibi müşterilerimizin isteklerine uygun üretimler de yaparak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı görev ediniyoruz.
    Ankara bahçe duvarı olarak inşaat sekteründe hizmet veriyoruz. Hizmet verdiğimiz alanları sıralayacak olursak;
    • Bahçe duvari
    • Ä°stinat duvarı
    • Çevre duvarı
    • Desenli bahçe duvarı
    • Çelik kalıp
    • Panel çit
    • Çim çit
    hizmetlerini yazabiliriz. Bu alanlarda profesyonel hizmet anlayışı ile üretimlerimizi yapıyoruz.
    Ayrıca ankaranın bütün semtlerinde hizmet vermekteyiz.
    kaynak; Ankarabahceduvari.net

    ReplyDelete
  13. Kilitli parke taşı ustası ve 2022 yılı için güncel birim fiyatları araştırması için sayfamıza göz atmalısınız. Kilitli parke taşı uygulaması ve montaj işçiliği dahil fiyat araştırmalarınız için size güzel bir sayfa öneriyoruz.
    Kilitli parke Taşı uygulaması Ankara ve tüm semtlerinde Kilitli Taş yapılır. Yapılan işlerimizde garanti söz konusudur kesinlikle hiç bir işimizi vur gec tarzında yapmayız. Kilitli parke taşı - Kilit taşı - Kilitli taş fiyatları

    https://parketasustasi.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...